Sommersesong

SALTHOLMEN FYR

POST@SALTHOLMEN.NO

SOMMERTELEFON 975 34 822

KONTONUMMER: 2850.12.32280

VIPPS: 112223

På sommeren drives Saltholmen nesten som en bemannet turisthytte med kunstutstilling. Det er vertskap tilgjengelig hele sommeren. Det koster 200 kroner sengen for voksne og 100 kroner for barn. Ring sommertelefonen i sesongen dersom du ønsker å reservere et av rommene (6mannsrommet eller 4 mannsrommet).


Det er om sommeren det er mest aktivitet og besøk på Saltholmen. Noen gjester kommer innom for å se på det kulturhistoriske bygget, andre for å se på den aktuelle kunstutstillingen, noen bader fra brygga, spiser lunsj, griller, tar en kaffe, fisker eller lyser etter krabber, noen er på tur mens andre flytter inn noen dager.


Uansett om det er første gang, om det er årlig eller tradisjon - eller om du ikke har vært der siden barndommen - om sommeren er det pent hus på Saltholmen fra kl 12:00 til kl 18:00. Kaffen er klar. Og for de som ønsker å erfare litt mer om Saltholmen, fyret eller kunsten - be gjerne vertskapet vise deg rundt og fortelle litt om historien eller kunsten.OVERNATTING PÅ SALTHOLMEN


Som overnattingsgjest står kjøkken, bruk av brygga og grill til din disposisjon. Du blir tildelt plass i kjøleskapet, og får seng å sove i. Fyret stiller med madrass og laken, kjøkkenhåndkle, doruller, parafinlamper med olje, grill (ikke grillkull), glass, kopper, vaskemidler (inkl. Zalo) og bestikk. Ta derfor med sovepose, pute, mat og drikke, litt ved dersom du er frysen, lommelykt og hva du ellers skulle trenge for oppholdet.


Vi gjør også oppmerksom på at det forventes at gjestene gjør rent etter seg, tar egen oppvask og etterlater området som de ønsker å finne det. Saltholmen er et sted for store og små så vi ønsker ro fra klokken 24.00.


Rommene skal våre sjekket ut på avreisedag klokken 11.00.Ordensregler Saltholmen Fyr

 

1.Saltholmen fyr er et fredet fyr av stor kulturhistorisk betydning. Fyrbygningen formidler i seg selv en viktig del av Lillesands historie og må behandles skånsomt og i tråd med Riksantikvaren og andre instansers retningslinjer.

 

2.I sommersesongen er fyret er åpent for barnefamilier og andre besøkende som ønsker et rolig og spennende opphold ute i havgapet.

 

3.Rommene skal være sjekket ut på avreisedagen klokken 1100 sommersesongen og kl 1400 utleiesesongen.


4.Det er ikke tillatt med høylytt festing eller bålbrenning på holmen. Det skal være ro etter klokken 2300


5.Etter kunstutstillingens åpningstid er fyret beregnet for fyrets overnattende gjester og vertskap.


6.Alle gjester må ta med seg søppel og ikke la mat stå igjen i kjøleskap, hyller eller andre skap.


7.Toalettet er for fyrets gjester


8.Alle gjester må sette seg inn i brannrutine og rømningsveier. Det er strengt forbudt med levende lys eller sigaretter i 3 etasje.


9.Gjester er ansvarlige for ev. skader som de påføre bygningen/e eller gjenstander tilhørende fyret og må rapportere om dette uten opphold.LATEST GIGS

13 AUGUST

2015

World Tour 2015

Amazin Club - 123 Peter Pan Street, London, UK

€30

PLATINUM AREA

06 JULY

2015

Magic World Tour 2015

King's Theater - 120 Harry Road, London, UK

€10

OPEN AREA

30 JUNE

2015

Music State

Lion Square 3A Elizabeth, London, UK

€20

PLATINUM AREA

Copyright @ All Rights Reserved